arrow_drop_up arrow_drop_down

 


"Zo Gezond en Vitaal mogelijk oud worden" 

 Meer over Maja

Maja probeert een brug te bouwen tussen reguliere en natuurgeneeskunde. Bij haar krijg je een luisterend oor en kun je terecht voor al je vragen over natuurgeneeskunde, welke soort therapie voor jou geschikt kan zijn en wat bij jou past. 

In  haalbare stapjes werken aan je beste kwaliteit van leven, dat staat bij haar hoog in het vaandel

Haar motto  "hoe kun je zo gezond mogelijk oud worden op een natuurlijke manier".

Maja is geboren als schippersdochter, vandaar dat zij alles  heeft met water. Varen doet ze nog steeds maar dan voor haar plezier.

Op het water vind ze rust en kom ze dichterbij zichzelf.  Inmiddels bijna 25 jaar getrouwd en heeft een zoon van 20 jaar.

Maja is al jaren HBO Natuurgeeskundig therapeut, met Voetreflexzone therapie als basis. Daarnaast heeft zij vele bij en nascholingen gedaan op veel fronten binnen de natuurgeneeskunde. Dit gaat van aromatherapie tot  psyhosociale therapie, maar past altijd feilloos als puzzelstuk in de oneidige puzzel van de natuurgeneeskunde.  Zij is al 10 jaar  comissielid van de vakvereiniging FAGT en verantwoordelijk voor de acrreditaties van aangemelde scholingen en organiseerd studiedagen voor de leden.

Maja heeft Medische basis kennis en Psychosociale basiskennis  (volgens Plato en Cpion) Daarnaast studies op gebied van TCM (Oosterse geneeskunde) Sensi therapie, Massage bij kanker, reflexologie vervolg modules en orthomoleculair. 

Door haar vele ervaring en goed gevulde rugzak kan zij u adviseren in het woud van de natuurgeneeskunde.

Drempels ken ze niet, zit u met een vraag of wilt u eens dat er iemand over u schouder meekijkt vul dan het contact formulier in.

De eerste kennismaking is gratis , dan weten we allebei of we verder kunnen varen. Ik leer u veel over u zelf, en begeleid u tot u zelf aan het roer van u eigen gezondheid staat.

Wat anderen over Maja zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Eindelijk iemand die het gehele plaatje ziet.

Maja is een vrouw met empathie en luistert naar je, stelt de juiste vragen en houd je als het ware een spiegel voor.  Ze heeft het vermogen om tussen de regels door te luisteren en precies "de zere vinger" te vinden.  Ze legt alles simpel uit en ook waarom ze iets adviseerd. Ze geeft handvatten en idee├źn om eens anders naar jezelf te kijken.  Er is een nieuwe wereld voor me open gegaan.  

Bedankt Maja voor je begrip en doortastende kijk.

Denise

 • Goede doorverwijzing

  Na vele huisarts bezoeken nog steeds buik klachten. Ik kreeg het advies om medicijnen te gaan gebruiken, maar dat wil ik niet.

  Maja heeft mijn verhaal aangehoord, stelde gerichte vragen omtrent mijn klachten. Ze heeft ook goed uitgelegd waar het probleem kon liggen, en heeft me doorverwezen naar een Orthomoleculair Therapeut.

  Die heeft mijn hele lichaam doorgelicht en vastgesteld dat ik bepaalde soorten voeding niet goed kan verteren. Inmiddels is mijn dieet aangepast ,heb ik  meer energie en vrijwel geen klachten meer.

  Marijke

  Testimonial Quote or Title
  You have room for some more content over here, it's a great place for some lines of text.
  Ms. Nameless
  Add Your Stars
  We use cookies